ЗАЕДНО/TILLSAMMANS (2000 г.)

 

 

Навярно малцина са читателите, гледали този филм. Още повече, че не е масово прожектиран в България – участва на Седми международен филм фест, март 2003 г., а не съм чувал и да е излъчван по някоя от всичките ни телевизии. За капак е и шведски, доколкото у нас шведското кино се свързва с филмите на Ингмар Бергман и прекрасните детски продукции за Пипи Дългото чорапче и Емил от Льонеберя.

 

„Заедно“, всъщност, е една комуна в Стокхолм от 1975 г., където живеят добрият Гьоран, работещ в пощата и пишещ книга, семейство хипита, привърженици на природосъобразния начин на живот, гей (Класе), Лена – вдъхновена от сексуалната свобода, също разведените Анна и Ласе, както и младеж, поддръжник на комунистическата партия на Швеция… И всичко това върви някак си добре, докато в къщата не се настанява сестрата на Гьоран, Елизабет, със своите две деца. На които пък никак не допада вегетарианската диета и липсата на телевизор.

 

 (Прочети още…)

Страници: 1 2

Етикети: , , , , , , ,

Един коментар to “ЗАЕДНО/TILLSAMMANS (2000 г.)”

  1. albinos Says:

    Мерси за поста ти! Наистина този филм е малко известен и гледан у нас. В момента го търся и с удоволствие бих го гледал.

Вашият коментар