Две малки изобретения

Изобретение едно – галошови стелки

 

Постановка на проблема: Не знам от къде някой ми подари чифт маратонки. Reebok, вероятно китайски, индонезийски или кой знае какви. По принцип не са лоши, отгоре краката се проветряват горе-долу. Но подметките са им под всякаква критика. Сигурно и вие сте падали на такива подметки: тънка смотана мукавичка е границата между петата ти и някаква подметка, която от вътрешната страна е с решетеста структура.

(Прочети още…)

Advertisements

Страници: 1 2

Етикети: , , , ,

5 Коментари to “Две малки изобретения”

 1. Val Says:

  Съселите били много симпатични… не знаех какво е съсел – досега!
  Ти все сам ли скиташ слепешката? Жена ти не те ли придружава?

 2. Деница Г. Says:

  Хубави нестандартни решения с подръчни и с подкрачни средства!

 3. Пъков Says:

  Хе-хе, това е поредното доказателство на народната мъдрост, че „Баба знае 2 и 200“. Въпросът е само да си отворен за подобни комбинации, защото познавам хора, които за нищо на света не биха се пречупили да използват нещо толкова просто и долно, какъвто в случая е стария галош, съвместно с нещо, което е резултат на толкова много съвременни технологични достижения, каквото е маратноката Reebok. Пък дори и това да означава мазоли с размерите на зрънчо. State of Mind, както казват някои. Често пъти хората сами са си най-големия враг.

 4. mislidumi Says:

  Хи-хи. Много ме заинтригува това със съселите. Ама мислиш ли, че съсел може да се катери по въже? Има ли поне един спасен? Видял ли си някой изобщо да пада в казана? Не че пренебрегвам това мъдро изобретение, то си е прекрасно. Прото се поразмислих…

 5. xunap Says:

  @Milslidumi: Ами давят се проклетите животинки. И се разлагат по особено жесток начин. И после човек не иска да я пипне тази вода, пък за миене дума да не става.
  Ако не падаха да се давят нямаше да се замисля за спасителното въже. То нали знаеш, човек се замисля когато има някакъв проблем. А дали излизат по въжето тепърва ще научим. Просто като дълго време няма удавени съсели. Значи въжето действа. Ако има удавени съсели- въжето не действа. Както казват руснаците: „У их мистика, а у нас – статистика“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: